OSNOVANI

2008

IZ LJUBAVI PREMA
MUZICI

Osnovani smo 2008. godine, predstavljamo miks različitih muzičkih pravaca izvedenih na specifičan i originalan način. Svaki član daje svoj doprinos kroz jedinstvenu muzičku misao koja se razvija godinama i lagano kreira poseban pravac među bendovima današnjice.

Svojim širokim repertoarom zabavne, narodne i strane muzike zadovoljavamo sve ukuse. Idealan smo izbor za svadbe, venčanja, proslave, rođendane. Svoj repertoar često izvodimo kako u najpoznatijim klubovima Beograda, tako i u drugim gradovima regiona i Evrope.

URBANI REPERTOAR I FENOMENALNI VOKALI

Stalna i uigrana postavka se može pohvaliti odličnom svirkom, redovnim muzičkim nastupima i mnogim putovanjima u regionu, a i šire – pozitivna energija i drugarska atmosfera je uvek maksimalno prisutna. Energija mladih i atraktivnih članova benda jeste pre svega primetna na svakom scenskom nastupu, što je naravno preduslov za odličnu svirku, a tako i sjajnu atmosferu.

Bend poseduje sopstveno ozvučenje i instrumentarijum vrhunskog kvaliteta. Našu ekipu čini i zaseban tim audio tehničara koji vode računa da postavka ozvučenja i opreme bude usklađena sa prostorom, kako bi se dobio maksimalni kvalitet zvuka.

Kvalitetnim i ozbiljnim radom, došli smo do toga da budemo jedan od prepoznatljivih i vodećih bendova na domaćoj sceni.

home_band3_pic6
1

BUBANJ

home_band3_pic7
1

ELEKTRIČNA GITARA

home_band3_pic8
2

KLAVIJATURE

home_band3_pic10
2

VOKALA

NASTUPI

Od osnivanja radimo samostalno po najpoznatijim klubovima širom Srbije i regiona, a redovno nastupamo i u poznatim klubovima Evrope.


SINGL

U aprilu 2018. prezentovali smo javnosti svoj prvi spot za pesmu Meni to malo je, čiji su autori Bojan Vasić i Jelena Trifunović. Pesma je pop žanra, što je svakako jedan od vodećih muzičkih pravaca i osnovni izbor našeg benda.