O nama

OSNOVANI

2008

IZ LJUBAVI PREMA
MUZICI

Osnovani smo 2008. godine, predstavljamo miks različitih muzičkih pravaca izvedenih na specifičan i originalan način. Svaki član daje svoj doprinos kroz jedinstvenu muzičku misao koja se razvija godinama i lagano kreira poseban pravac među bendovima današnjice.

Svojim širokim repertoarom zabavne, narodne i strane muzike zadovoljavamo sve ukuse. Idealan smo izbor za svadbe, venčanja, proslave, rođendane. Svoj repertoar često izvodimo kako u najpoznatijim klubovima i kafanama Beograda, Novog Sada, Kotora, Budve, tako i u Cirihu i Lucernu, a i u drugim gradovima Evrope.

URBANI REPERTOAR I FENOMENALNI VOKALI

Stalna i uigrana postavka se može pohvaliti odličnom svirkom, redovnim muzičkim nastupima i mnogim putovanjima u regionu, a i šire – pozitivna energija i drugarska atmosfera je uvek maksimalno prisutna. Energija mladih i atraktivnih članova benda jeste pre svega primetna na svakom scenskom nastupu, što je naravno preduslov za odličnu svirku, a tako i sjajnu atmosferu.

Bend poseduje sopstveno ozvučenje i instrumentarijum vrhunskog kvaliteta. Našu ekipu čini i zaseban tim audio tehničara koji vode računa da postavka ozvučenja i opreme bude usklađena sa prostorom, kako bi se dobio maksimalni kvalitet zvuka.

Kvalitetnim i ozbiljnim radom, došli smo do toga da budemo jedan od prepoznatljivih i vodećih bendova na domaćoj sceni.

home_band3_pic6
1

BUBANJ

home_band3_pic7
1

ELEKTRIČNA GITARA

home_band3_pic8
2

KLAVIJATURE

home_band3_pic10
2

VOKALA

DARA

VOKAL


Čist i na momente opijajući glas ove mlade i lepe devojke će Vas kupiti i nikako neće ostaviti ravnodušnim. Njen raznoliki repertoar će Vas zasigurno naterati da ustanete i zaigrate.

NIKOLA

VOKAL


Pevač sa puno iskustva i repertoarom koji će Vas zabaviti u svakoj prilici. Prijatnog izgleda i još prijatnijeg glasa, ovaj šarmantni muzičar ce učiniti svako Vaše veselje potpunim i nezaboravnim.

NEMANJA

KLAVIJATURE


Muzičar koji dugi niz godina ima samo jedan zadatak, a to je da ulepša svirku svojim načinom izvođenja. Član benda od samog osnivanja, čovek sa velikim iskustvom i magičnim prstima.

BOJAN

BUBANJ


Bubnjar sa dugogodišnjim iskustvom koji je rešio da svoju energiju i talenat iskoristi na pravi način, danas predstavlja jedan od temelja Miami benda. Uživaćete u njegovim virtuoznim majstorijama.
 

LUKA

GITARA / PRATEĆI VOKAL


Stilski prošaran ali uvek veran alternativnim varijantama, ovaj muzičar će neretko svirci dati tvrđi zvuk i naglasiti pojedine deonice u pesmama.

NENAD

KLAVIJATURE


Bavi se muzikom još od malih nogu. Danas je on stub benda i svojom klavijaturom i idejama predstavlja kamen temeljac grupe.

NASTUPI

Od osnivanja radimo samostalno po najpoznatijim klubovima širom Srbije, Crne Gore, Makedonije, a od prošle godine redovno nastupamo i u poznatim klubovima Ciriha - Švajcarska.

SINGL

U aprilu 2018. prezentovali smo javnosti svoj prvi spot za pesmu Meni to malo je, čiji su autori Bojan Vasić i Jelena Trifunović. Pesma je pop žanra, što je svakako jedan od vodećih muzičkih pravaca i osnovni izbor našeg benda.